Oy Lahna Pöytään

Brax Till Bordet Ab

DET SOM VI GÖR

TARINA JA KUVA

Video ei ole koskaan itsetarkoitus. Mutta se on keino taltioida tarina tavalla, johon ei pelkkä teksti tai kuva koskaan yllä. Tarinat ovat joskus vain pienelle joukolle, ehkä vain sinulle itsellesi.

Tai sitten kaikille.

TARINA JA ÄÄNI

Joskus kuulee sanottavan, että kaikkein paras kuva on radiossa. Hyvä kerrottu tarina on monesti paras ilman kuvia. Tästä syystä johtuu ikiaikainne rakkauteni radioon ja kaikkiin sisältöihin,

joita ääni yksin kuljettaa.

EXAMPLES OF OUR WORK

RADIO JA PODCAST


Radion ja podcastien erinomaisuus perustuu niiden käytön ylivertaiseen helppouteen. Niitä voi kuunnella missä tahansa, milloin tahansa, melkein millä tahansa, tekemättä mitään tai kaiken tekemisen lomassa. Puheradio on erityinen taiteenlaji, koska hyvä tarina on siinä keskiössä.

Journalismin tehtävä on tuottaa tosia ja merkityksellisiä tarinoita tästä maailmasta sekä osoittaa merkityksiä. Ohessa muutama radio-ohjelma. Linkit aukeavat Yle Areenaan, josta löytyy toistasataa muutakin, joissa Ville Talola on toimittajana.

Paasto ja ruoka liittyvät kaikkiin uskontoihin, kristityillä pöytään katetaan syötäväksi itse JumalaTiedeykkönen 16.4.2019 (uusinta 31.3.2020)

Tiedeykkönen 5.4.2019

Tiedeykkönen 15.2.2019

Tiedeykkönen 13.3.2020

Ville Talola 044 3269016

ville@lahnapoytaan.fi

Copyright @ All Rights Reserved