PALVELUT

Sue Monk Kidd, kirjailija

"Stories have to be told or they die, and when they die, we can't remember who we are or why we're here.”

PODCASTIT


Podcast on verkon vaikuttavin äänivoima. Kauttamme saat avaimet käteen- paketin, tarvittaessa ammattitoimittajan kera. Tai voimme ottaa haltuun tuotannon, jos sisältö on jo valmiina. 

Luonnollisesti kauttamme järjestyy myös koulutus ja konsultointi, jonka jälkeen olet omavarainen podcastin tekijä.

REFLEKTOINTI


Joskus voi olla epäselvää ylipäätään, mistä langasta yhteisön tai yrityksen olisi tartuttava viestinnällisessä kokonaisuudessaan  seuraavaksi kiinni. Silloin voi olla tarpeen hetki pohtia omaa tarinaa tähän asti.

Mikä tahansa viestintä saattaa olla tilassa, jossa sen päämäärä ja keinot ovat karanneet toisiltaan. Tai se tarvitsee jonkun, joka tarjoaa ulkopuolisen näkökulman.

SYVÄTARINAT

Miten voimme sanoittaa kokemuksia, joissa on kyse elämän perustavimmista asioista? Syvätarina on formaatti, joka luo rauhallisen tilan kertoa jostakin sellaisesta jota emme ole aikaisemmin jakaneet tai edes sanottaneet.

Tarinat terhdään workshopeinna. Ne jäävät itsellemme tai ne jaetaan yhteiseksi todellisuudeksi.

TAPAHTUMAN TARINA ja STRIIMAUS


Jokaisella ihmisten yhteentulemisella on tarina ja kaari. Kokoontumiselle on syy ja sitä kohtaan on odotuksia. Se tarvitsee rakenteen ja usein sen sisälle myös tekijät, jotka osaavat kuljettaa osallistujat siinä mukana.

Olipa kyse henkilöstöpäivistä, maalaismarkkinoista, businessforumista tai kulttuurifestivaalista, voimme rakentaa ja suunnitella yhdessä tapahtumasta paremman.

Ja tietysti tehdä hommasta tarvittaessa toimivan striimin verkkoon.

KOULUTUKSET JA WORKSHOPITHyvä vaihtoehto on ostaa kauttamme koulutuspaketti tarinan kertomiseen liittyen. Räätälöidyt ja tarpeisiin suunnitellut koulutukset antavat työkalut tekijän omaan käteen.

TOIMITETUT SISÄLLÖT

ERI MEDIOIHIN

Oy Lahna Pöytään on sielultaan journalistisen, toimitetun sisällön paikka.

Samalla kun palvelemme erilaisa yrityksiä ja yhteisöjä heidän tarinoidensa etsimisessä, olemme medioiden käytettävissä, journalistisiin periaatteisiin sitoutuneena ja riippumattomana toimituksena.

Toimiksiannot voivat olla aiheesta kuin aiheesta, minkä tahansa sähköisen tiedonvälityksen apuna käytettävän välineen piiristä. Myös kirjoitetut tekstisisällöt onnistuvat.

Oy Lahna Pöytään

YRITYKSESI JA YHTEISÖSI
ERILAISET TARINAT

Tarina on yrityksen ja yhteisön sielu ja olemisen perusta. Sen kertominen ja kertaaminen palvelee sekä yrityksen sisäistä tarvetta että kaikkia niitä tilanteita, joissa ollaan tekemisissä yrityksen ulkopuolelle. Myyt aina - ja jopa ensisijaisesti - myös tarinaasi, et pelkkää tuotettasi.

Tarina on siis yhtä lailla sisäisen kehitysprosessin väline kuin osa markkinoinnin suunnittelua, rahoitusratkaisujen etsimistä, toimintasi esittelyä tai yhteistyökumppaneiden kanssa käytäviä neuvotteluja.

Tarinasi on totta, jos uskallat olla kertomatta satuja.